VARIANTEN OP DIT DESIGN

Pocketfold Kraft Nature staand

12.8 x 17.8 CM

Pocketfold Kraft Nature staand

 

De pocketfold kraft Nature staand is beschikbaar met standaard twee inlegkaarten. De trouwkaart, dit is de grootste inlegkaart, en de inlegkaart L. Dit is de eerste kaart die je rechts in de pocket plaatst. Meer informatie voor je gasten? Verstuur ze ook de M(edium) en S(mall) inlegkaart.

 

Kies voor bijzondere trouwkaarten en ga voor de pocketfold. Kies gemakkelijk uit onze collectie pocketfolds en de verschillende stijlen kaarten. Deze pocketfold is gemaakt van kraft papier en heeft een off-white vezel look. De inlegkaarten schuif je rechts, horizontaal in de pocket.

 

TIPS VOOR DE INLEGKAARTEN: er zijn een legio mogelijkheden voor de inlegkaarten, denk bijvoorbeeld aan de RSVP, Programma voor dag-, ceremonie-, receptie- of avondgasten, routebeschrijving, aanvullende informatie (dresscode & cadeautip), plattegrond van de locatie, songrequest of aanvullende informatie van de ceremoniemeesters. 

 

Levertijd: 10 werkdagen

 

Aantal: Prijs per stuk: Totaal:
€ 1,80
zet op je verlanglijstje
  • 12.8 x 17.8 CM

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 28-05-2019
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code