ACTIE! GRATIS TROUWKAART ONTWERP

 

In de maanden mei, juni en juli! Wat? Juistum...je leest het goed. Wij vinden dat iedereen het allermooiste kaartje zou moeten kunnen versturen...en met minder geen genoegen zou moeten nemen...Daarom, gaan we graag voor jullie aan de slag. En.... ook omdat we helemaal happy worden van het ontwerpen van zoveel mooie kaartjes.... We gaan graag voor je aan de slag en maken voor je een op maat gemaakt ontwerp. Helemaal precies zoals jullie in gedachte hebben.

 

Is het nu geen mei, juni of juli?

 

ohh..het is geen mei, juni of juli...maar je wilt wel een op maat gemaakt ontwerp? No problemo...ook dan gaan we graag voor je aan de slag! Voordat je denkt...ja maar dat kost geld...das niet altijd waar...check even de mogelijkheden hier beneden.

 

JA!

 

IK WIL EEN
 

GRATIS ONTWERP

 

 

 

 

 

 


Trouwkaart ontwerp met onderdelen van de website

Je hebt allerlei onderdelen gezien op de website die je gaaf vind, maar het lukt je niet het zo te krijgen zoals je in je hoofd hebt...we helpen je graag voor noppes, nada, deze service is dus gratis!!

 

Trouwkaart op maat

Je het zoveel inspiratie opgedaan en hebt een beeld in je hoofd wat je wilt..maar je komt er niet helemaal uit. Twijfel niet...laat het ons weten en we gaan samen aan de slag. We ontwerpen een nieuwe kaart voor je! De kosten naast het drukwerk voor het ontwerp zijn 60 euro. 

 

Trouwhuisstijl op maat

no words needed...gewoon alles matching in een lijn...dat is wat je wilt! Laat het ons weten en we gaan samen aan de slag. De kosten naast het drukwerk voor het ontwerp zijn 120 euro.

 


Volg deze stappen (of klik boven op de button)

 

» stuur een e-mail naar ons, met je naam, trouwdatum en telefoonnummer en wanneer we je kunnen bellen. (let op we zijn open van ma-do tussen 10.00-14.00 uur)

» we nemen telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken.

» wij gaan met liefde voor je aan de slag en maken jullie droomkaart.

» je ontvangt een seintje dat jullie droomkaart klaarstaat in jullie account.

» nee we laten je hierna niet aan je lot over, we helpen je met het bekijken van je account, bestellen van een proefkaart en de uiteindelijke druk.

» resultaat; jullie een prachtige kaart en een zorg minder...

gratis trouwkaarten ontwerp

Fotocredits: Anouschka Rokebrand