Levertijd

Een snelle levertijd is prettig! Als je voor 12.00 uur 's-middags op een doordeweekse dag de bestellng plaatst, dan heb je de volgende dag  je producten in huis!

We werken graag samen met Post NL om je bestelling op tijd in huis te hebben. Helaas zijn er wel eens onvoorziene omstandigheden waardoor de levering met een dag kan worden vertraagd. Als het om een pakket gaat, dan kun je dit terug zien in de Track & Trace die je hebt ontvangen.

 

Speciale producten

Sommige producten zijn zeer uniek en hebben een langere levertijd. Is de levertijd langer dan 1 dag? Dan staat dit bij het product zelf vermeldt.

 

Leveringen rondom de feestdagen

Tijdens de feestdagen worden er in Nederland en Belgie meer dan anders pakketjes en/of brieven verstuurd. Hou er rekening mee dat tijdens 7 t/m 27 december de levertijden langer zijn. Briefpost is 2 dagen langer onderweg. Pakketten worden wel de volgende dag geleverd. Met uitzondering van maandag 2 januari. Op deze maandag wordt er geen post en/of pakketten geleverd.

 

Op nationale feestdagen zoals Kerstmis, 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, Hemelvaart, Koningsdag zijn we gesloten en wordt er niet gedrukt.

 

Proefdruk

Lees op deze pagina alles over je proefdruk.