Trouwkaart ontwerp met onderdelen van de website

Je hebt allerlei onderdelen gezien op de website die je gaaf vind, maar het lukt je niet het zo te krijgen zoals je in je hoofd hebt...we helpen je graag aan de mooiste lay out. Deze service is voor nop! 

 

Trouwkaart op maat

 

Je hebt inspiratie opgedaan en een beeld in je hoofd wat je wilt..maar je komt er niet helemaal uit. Twijfel niet...laat het ons weten en we gaan samen aan de slag. De kosten naast het drukwerk voor het ontwerp van de lay out is tijdelijk geen 60 euro maar slechts 40 euro. 

 

Trouwhuisstijl op maat

 

no words needed...gewoon alles matching in een lijn...dat is wat je wilt! Laat het ons weten en we gaan samen aan de slag. We ontwerpen voor jullie de mooiste trouwhuisstijl lay out op maat. De kosten naast het drukwerk voor het ontwerp  van de lay out is tijdelijk geen 120 euro  maar slechts 80 euro.

 
 

 


 


 

Volg deze stappen 

 

Stuur een e-mail naar ons, met je naam, trouwdatum en wensen. Liever bellen of What's Appen? Neem dan contact met ons op via 085- 130 35 75. Of sla ons op en voeg ons toe aan What's App en stuur ons een appje.

 

Als we jullie wensen compleet hebben, gaan we met liefde voor je aan de slag en ontwerpen de lay out van jullie trouwkaart of trouwhuisstijl (meerdere kaarten).

 

Je ontvangt een seintje als jullie kaartje of trouwhuisstijl klaar staat in jullie account. Voeg de door jullie gewenste tekst toe aan jullie trouwkaart of trouwhuisstijl.

 

Willen jullie nog wat wijzigen in de lay out? Dan passen wij dit aan en krijgen jullie een seintje als jullie trouwkaart of trouwhuisstijl klaart staat in jullie account.

 

Resultaat; jullie een prachtige kaart en een zorg minder...

 

 


 


 


 

Bestel gemakkelijk hie je trouwkaart of trouwhuisstijl op maat