MOOISTE BRUILOFT TAARTTOPPERS

12 juli 2018 / Francien

 

We hebben de taarttoppers weer terug gehaald van de webshop "TaarttopperStudio" naar "The Sparkle Company". Waarom? We hebben het liever onder een dak, zodat we meer tijd over hebben voor jullie. Om mooie nieuwe producten te bedenken en zodat we meer tijd hebben om jullie te woord te staan. Nog niet alle taarttoppers zijn over...maar langzaam aan komen de toppers allemaal weer terug op hun roots.

 

Laat ons je meenememen langs onze  oude "nieuwerwetse" aanwinsten.

 

De mooiste taarttoppers voor jullie bruiloft

 

 

Numero uno; taarttopper Love Kalligrafie

 

Zucht...deze taarttopper blijft prachtig op de bruidstaart. En is wat ons betreft far out de mooiste taarttopper voor jullie bruiloft. Of je nu een moderne bruidstaart hebt...een naked cake voor je bruiloft....het maakt niet uit. De love kalligrafie taarttopper is en blijft een timeless klassieker. Voor elke bruidstaart is deze caketopper een match.

 

 

Numero due; de op maat gemaakte topper

 

Deze mag echt niet ontbreken. Ga je echt voor uniek en speciaal? Dan moet je echt deze topper kiezen. Deze is helemaal op wens af te stemmen en niks is te gek.  Ga je voor hartjes met Mrs & Mrs, julie datum, voornamen of een ander origineel idee? We gaan helemaal aan de slag voor jullie en creëren zo een fantastische one-of-a-kind topper....


Weet je wat helemaal leuk is? De topper is na de bruiloft te bewaren, als een echte keepsake.

 

 

 

Numero tre; de love caketoppers

 

Heerlijk liedje Love is in the air...een prachtige songtekst....

 

Love is in the air, in the rising of the sun
Love is in the air, when the day is nearly done
And I don't know if you're illusion
Don't know if I see truth
But you're something that I must believe in
And you're there when I reach out for you

 

Met love zit je altijd goed...love zegt meer dan duizend woorden. Op deze grote dag, jullie bruiloft staat de liefde voor jullie en de geliefden om jullie heen centraal. Het ultieme feestje van de liefde is jullie bruiloft. De caketopper "love" is er in elke soort. Voor elke bruid en bruidegom en elke stijl bruiloft.

 

 

Numero quattro; Just Married

 

Just Married, dat is wat jullie zijn. Net getrouwd....lovebirds. Deze taarttopper met Just Married is een snoepje en verkrijgbaar in meerdere kleuren. In het hout, goud, wit en zwart. Oh lalal, voor elke bruidstaart wat wilt. Deze topper prijkt hier op een red velvet naked cake gebakken door gebakkerij. Dat is het adresje in midden nederland voor de allerlekkerste bruidstaarten.

 

 

Numero cinque; taarttopper for like ever

 

For like ever starts here...oh my...een strakke en moderne caketopper die for like ever echt markeert. Hier begint de reis pas echt, dut is jullie officiële start als man en vrouw. Dit punt is prachtig en mooi om bij stil te staan. Deze tekst zegt zo veel meer dan deze drie woordjes. Voor de echte romantische bruid...is deze taarttopper echt een go!

 

Andere toppers; oh ja er zijn ook zeker andere taarttoppers, zoals voor je verjaardagstaart! Check geregeld het assortiment om de nieuwste toppers te bekijken!

 

Fotocredits: the very talented Madame Poppy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.