Aankleding kinderfeestje

09 augustus 2018 / Francien

 

Kiezen jullie voor een thema of een bepaalde kleur? Op het moment dat je voor een vast kleurenpalet kiest of juist een thema in de vorm van een onderwerp dan helpt je dit bij keuze's te maken. Een onderwerp is iets dat je herhaaldelijk laat terugkomen. Denk dan aan helden, prinsessen, snow patrol, ballet etc. Je kunt je laten inspireren door de hobby's van je kleintje. Het helpt je hierbij om keuze's te maken voor de aankleding, zonder met tassen vol met decoratie thuis te komen en daar uiteindelijk dan de helft niet van te gebruiken.

 

Decoratieborden

We hebben sinds kort decoratieborden in de shop. Deze borden zijn groot en zijn een echt eyecatcher op het kinderfeest. En wat helemaal mooi is, ze zijn licht in gewicht en je kunt ze makkelijk met dubbelzijdige tape of met plakhaakjes ophangen. Onze klanten hebben goede ervaringen met de plakhaakjes van Tesa. Dit is de "verstelbare klevende spijker voor gevoelige oppervlakken" met een draagkracht van maximaal 1 kilo. Als je twee haakjes gebruikt kun je 2 kilo ophangen. Online zijn er vele webshops te vinden die deze haakjes aanbieden. Klik bijvoorbeeld hier om deze haakjes te bestellen.

 

Nadat het feest is geweest kun je het decoratiebord een mooi plekje geven op de slaapkamer van de kleine! Je hangt het dan op de muur of op de deur van de kamer.

We hebben sinds kort diverse decoratieborden in de shop en er komen steeds weer nieuwe borden bij. Hieronder een van de nieuwste decoratieborden.

 

Thema versiering kinderverjaardag Mermaid

 

Is jouw prinses een echte mermaid? Neem dat dit decoratiebord schelp....de kleuren zijn super mooi. Echte meidenkleuren en de naam kun je personaliseren.

                   

                      

Deze kinderverjaardag is gestyled door Lois & Seven. Ze hebben altijd leuke en bijzondere thema's. De taart is bij deze kinderverjaardag een echt pronkstuk met de versiering van mermaids vinnen, zeepaardjes, schelpen en gouden accenten. Het maakt de sweet table meer dan compleet. Een prachtige creatie, gemaakt door Taartje van Lot.

 

dream away mermaid

It's all about the little details! Zelf eetbaar zand mag niet ontbreken.

                      

 

Credits: LoisandSeven // JillBeesz // Taartje van Lot // Partydeco // Petitemaisbien  // Sinadine  // kssizou

 

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.