Taarttopper laten maken

31 juli 2018 / Francien

 

Taarttopper laten maken?

Heb je binnenkort een feestje of een verjaardag of ga je trouwen? Laat dan eens een taarttopper maken. The Sparkle Company is gespecialiseerd in gepersonaliseerde taarttoppers. Neem eens een kijkje bij onze taarttoppers. Wil je een specifieke taarttopper die er niet tussen staat? Goed nieuws....we hebben grafisch vormgevers in ons team...die graag voor je aan de slag gaan. Wil je alles helemaal naar je eigen wens en smaak? Ga dan voor de custom taarttopper. De prijs voor de taarttopper op maat is ongeacht, kleur, materiaal en afmetingen. Handig, dan weet je gelijk waar je aan toe bent.

 

 

Taarttopper gepersonaliseerd, hoe te bestellen?

Heel makkelijk! Bestel via de shop en reken af. Wij nemen binnen een werkdag contact met je op voor je wensen. Het is fijn persoonlijk je wensen door te nemen, dan weten we zeker dat we het goede maken en heb jij een persoonlijk aanspreekpunt tijdens het bestelproces.

 

 

Taarttopper Bruiloft

Wij zijn gestart met het maken van taarttoppers voor bruiloften. Hierin hebben we de afgelopen 6 jaar al de mooiste en gekste taarttoppers mogen maken. The sky is not the limit! Kijk hier voor onze taarttoppers voor jullie bruiloft.

 

Feest taarttoppers

Wij zijn gek op feestjes en zodra de kans zich voordoet vieren we. Je kunt vanalles vieren, van trouwen tot aan een nieuwe baan. We leren steeds meer te vieren, ook wij. En daarom nemen we steeds meer mooie producten om te "vieren" op in ons assortiment. Kijk hier voor onze nieuwste aanwinsten.

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.