Sluitstickers en sluitzegels

25 september 2018 / Francien

Voor je bruiloft

Zijn tradities leuk om te volgen. Een eeuwenoude traditie die opnieuw leven in is geblazen en getransformeerd is naar deze tijd zijn deze sluitzegels of sluitstickers. Traditiotineel werden de zegels gebruikt om letterlijk de envelop "te sluiten". Er waren toen nog geen enveloppen met plakrand aan de binnenkant van de flap. Zelfs in deze tijd is het fijn. Ondanks dat de envelop voorzien is van een plakrand, is deze extra goed te sluiten met deze sluitstickers.

Ook als jullie huwelijkskaarten bestaan uit meerdere kaartjes met een touwtje ga je merken dat de envelop niet helemaal goed sluit. Het is wel zo leuk als het hele complete pakketje intact bij jullie genodigden terecht komt. Je kunt hiervoor zorgen door deze sluitzegels te gebruiken.

 

Inspiratie voor jullie trouwkaart

Jullie trouwkaart geeft jullie gasten al een voorproefje van de sfeer en de setting van jullie bruiloft. Ze raken al helemaal in de stemming voor jullie bruiloftsfeest. Je kunt bij ons jullie trouwkaart helemaal in jullie eigen stijl ontwerpen. Kies uit de collectie trouwkaarten de kaart die bij jullie past en stijl deze helemaal zelf af. Kom je er niet uit? Geen nood, onze grafische vormgevers staan voor je klaar om jullie te helpen. De sluitstickers zijn de kleine details die er toe doen en het helemaal afmaken. We hebben verschillende sluitstickers en sluitzegels in onze collectie. Deze collectie wisselt regelmatig en wordt vaak bijgevuld. 

 

Onze nieuwste sluitstickers en sluitzegels op een rijtje

 

Van links naar rechts:

1. Sluisticker Emerald

2. Sluitsticker Bohemian

3. Sluitsticker Waterverf

4. Sluitsticker Minimalistic

 

Sluitstickers als trouwbedankje voor jullie bruiloft

 

Je kunt de sluitstickers voor meer dan alleen de envelop gebruiken. Ook als trouwbedankje op de deksel van een potje met lekkere pepermuntjes of ander snoep.

 

Deze sluitstickers en zegels zijn gebruikt op de deksel van het trouwbedankje. Hierdoor wordt het trouwbedankje persoonlijk voor jullie gasten.

Van links naar rechts

1. Sluitzegel Emerald

2. Sluitzegel Minimalistic

3. Sluitzegel Waterverf

4. Sluitzegel Takje

 

Eigen ontwerp sluitstickers of sluitzegels

We hebben een hele collectie sluitstickers en sluitzegels waaruit je kunt kiezen. Het leuke is dat je deze collectie helemaal naar eigen wens kunt aanpassen. Say that again?! Juistum je leest het goed. Je kunt in de collectie een sluitsticker of sluitzegel uitkiezen en op klikken. Je kunt daarna rechts naast het door jouw gekozen product klikken op zelf ontwerpen. Je komt dan in de editor en daar kun je alles naar hartelust aanpassen. Klaar? Opslaan en kopen maar. Zo heb je in een mum van tijd een eigen ontwerp in huis. 

 

Leuk: voor de happy tears zakdoekjes

Jaaaa....jullie gasten zullen...ja echt, geloof ons maar...wij spreken uit ervaring....een traantje laten. En om jullie gasten te verrassen is het leuk dat er op de stoel een zakje ligt met daarin de happy tears zakdoekjes. Wij hebben een aantal mooie happy tears sluitstickers in onze collectie.

 

 

Van links naar rechts

1. Happy Tears Sluitstickers Kraft

2. Happy Tears Sluitstickers Roze

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.