FREE PRINT UNPLUGGED

12 juni 2018 / Francien

Unplugged Wedding

 

Unplugged staat letterlijk voor "losgekoppeld, niet aangesloten" . In combinatie met het woordje Wedding betekent het vrij vertaald.....even los van alle huidige smartphones en echt er zelf zijn tijdens de ceremonie.

In plaats van het allemaal vast willen leggen met je eigen smartphone en daardoor het hele moment missen..yups.....

Het bruidspaar ziet liever de echte gezichten in plaats van de phone faces.

 

Unplugged Wedding Ceremonie

 

Niets is mooier dan samen het moment te beleven met zijn allen. Daarom kun je deze super handy free printable gewoon downloaden en zelf uitprinten! Gebruik deze om al jullie gasten erop attent te maken dat je graag de ceremonie samen met hun beleeft in plaats van met hun telefoon. Dit doe je door deze print in een mooi lijstje neer te zetten op een plek die goed zichtbaar is. Of je plakt deze free printable met dubbelzijdige tape op meerdere plekken voor binnenkomst van de ceremonie zaal.

Geloof ons...geen enkele gast zal hier gek van opkijken..

 

Maak je fotograaf blij

HA...niet alleen jullie zullen dit als fijn ervaren..maar ook jullie fotograaf. Echt waar zij hebben de expertise en de ervaring om jullie moment zo mooi en goed mogelijk vast te leggen. Niks is dan irranter dan allerlei gasten op de foto zonder gezichten...maar alleen maar smartphones....

Of nog erger....ze staan de fotograaf in de weg....dat is zo zonde en werkt vervelend voor iederen.

 

Dus hop, hop, hop print deze gratis uit en gebruik deze voor jullie grote dag.

 

Hoe print ik deze free printable?

Easy, ga met je muis op de afbeelding staan. Rechtermuisknop en bewaren maar. Na het bewaren kun je zelf de afbeelding openenen en printen via je eigen printer.

 

 

 

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.