FREE PRINT SOCIAL MEDIA

25 juni 2018 / Francien

Deel jij je bruiloft met Sociale Media? Welke typebruid ben jij?

1. Ja zekers...de hele wereld mag weten dat wij gaan trouwen! Voor deze bruid en bruidegom is er speciaal een "spread the love" sign. Laat aan al jullie gasten weten dat jullie het oke vinden dat ze een foto of vele foto's snappen. Hoe leuk is het om na jullie trouwdag samen de foto's van anderen te bekijken. Wedden dat je nog veel dingen gaat zien die jullie nog niet was opgevallen of meegekregen. Jullie grote dag is groots....en heeft ook vele indrukken. Zo beleven jullie de bruiloft nog een keer opnieuw, elke keer! Leuk.

Ben jij definitely deze bruid? Gebruik dan deze afbeelding (rechtse muisknop en saven maar)..

2. Neeeee......daar hebben we onze bruidsfotograaf voor! Je zou het heel erg vinden dat iedereen van te voren al foto's van de bruidstaart, je trouwjurk en de trouwringen en trouwlocatie op sociale media post. En je hebt graag echt hele mooie foto's die geschoten zijn door de bruidsfotograag. Kiezen jullie hiervoor? Kies dan voor deze afbeeldingen. Hiermee vraag je vriendelijk aan jullie gasten dit te respecteren. Als je dit zo lief vraagt....who can refuse you?

3. Ahahah beste van beide werelden....geen foto's tijdens de huwelijksceremonie, maar de rest van de dag vinden we het alleen maar leuk als mensen helemaal los gaan op sociale media. Met uitzondering van mijn dronken oudtante Jetje die in haar steunkousen en rok omhoog de dansvloer onveilig maakt. Be social on Social Media.

Jaaa....gaan jullie voor de derde variant? Gebruik dan deze afbeelding

En.....welke kiezen jullie? Lastig...maar oh zo goed om met je hubby wel al te bespreken....welke wordt het voor jullie? Free printable & sociale media post! Heel makkelijk, klik op de afbeelding met je rechtmuisknop en bewaar de afbeelding op je device...uitprinten of posten maar.

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.