Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Trouwkaarten bestellen
- Hoe gebruik ik de illustratiebank?

Hoe gebruik je de illustratiebank? Als je zelf trouwkaartjes ontwerpt kun je allerlei illustraties toevoegen. Dit doe je door gebruik te maken van het tabblad met het tulpje. Hier vind je alle illustraties onder. Bekijk het filmpje hieronder hoe je dit doet.

 


- Hoe geef ik de vergrendelde laag een andere kleur?

Je trouwkaart ontwerp bestaat uit verschilende lagen. Zodat je bijvoorbeeld tekst achter een rondje (of iets anders) kunt plaatsen. De lagen kun je vergrendelen met het slotje zodat je de bovenset laag vrij kunt verschuiven en aanpassen zodat de onderste lagen niet meeschuiven of geselecteerd worden. Je kunt de onderste lagen ook ontgrendelen om aan te passen zoals bijvoorbeeld de kleur. Dit geldt alleen bij illustraties. Hoe je deze laag ontgrendeld en een andere kleur geeft? Dat zie je in de video.
- Hoe kan ik een vergrendelde laag bewerken?

Je trouwkaart ontwerp bestaat uit verschilende lagen. Zodat je bijvoorbeeld tekst achter een rondje (of iets anders) kunt plaatsen. De lagen kun je vergrendelen met het slotje zodat je de bovenste laag vrij kunt verschuiven en aanpassen zodat de onderste lagen niet meeschuiven of geselecteerd worden. Je kunt de onderste lagen ook ontgrendelen om aan te passen. Hoe je dit doet? Check de video.
- Hoe kan ik mijn tekst netjes techt plaatsen?

Check voordat je je kaartje gaat bestellen of je alle teksten netjes recht hebt geplaats. Je kunt dit doen door uit te lijnen op een as. We kennen twee assen, de X as en de Y as. De X as is de horizontale as en de Y as de verticale as. Je kunt dit ezelsbruggetje gerbuiken; in de top van Y zit een V (van veritcaal verstopt). Het midden van een kaartje bereken je als volgt:Een kaartje is 10 cm breed. Dan is de helft van dit kaartje is 5 cm --> 50 MM. Tel hierbij de grijze marge van de drukker op, deze is standaard 3 MM. Je komt dan uit op 53 MM, dit is het midden van het kaartje.Check hieronder het filmpje om de tekst in beeld te zien :).

 


- Hoe kan ik een illustratie een andere kleur geven?

Je kunt een illustratie heel makkelijk een andere kleur geven. Dit kan bij alle vromen, symbolen en illustraties die goud zijn gekleurd in de website. Deze kun je een eigen kleur of zelfs een eigen HEX kleurcode meegeven. Bekijk hieronder het filmpje om te zien hoe je dit gemakkelijk en snel zelf kunt doen.
- Kan je de kaarten nog bewerken als ik al een proefdruk heb besteld?

Ja hoor je kunt de kaarten zeker nog bewerken, kopier de kaart in je account, dan komt de kaart weer vrij om te bewerken. Je kunt je kaart weer  bewerken door op het dubbele vierkantje onder de kaart te klikken.Klik je op het envelopje? Dan kun je via het systeem ons een berichtje sturen. 


- Ik wil graag een foto laten bewerken.

Niet tevreden met je huidige foto? Wil je deze door ons laten bewerken? We kunnen de kleur van de foto aanpassen (zwart/wit, sepia, vintage etc.), formaat aanpassen of de foto vrijstaand maken. Voor de standaard bewerkingen rekenen wij € 20,-. Mocht het buiten deze kosten vallen, geven wij eerst altijd een prijsopgave. Stuur een e-mail, of neem telefonisch contact met ons op.

- Wat is het minimale aantal kaarten dat ik kan bestellen?

De Trouwkaarten kunnen vanaf 10 kaarten in elk gewenst aantal worden besteld. Let op: bestel altijd genoeg trouwkaarten. De regel die je kunt hanteren is 10% bovenop het aantal kaarten die je in gedachten hebt. Je hebt zo altijd nog extra kaarten in huis en je gebruikt zo de voordeligste prijzen.

- Hoeveel kaarten moet ik bestellen?

De regel die je kunt hanteren is 10% bovenop het aantal kaarten die je in gedachten hebt. Je hebt zo altijd nog extra kaarten in huis en je gebruikt zo de voordeligste prijzen.

- Ik wil graag meerdere versie's van mijn trouwkaart bestellen, kan dit?

Ja dit kan. Bestel je meerdere versie van een trouwkaart , voor bijvoorbeeld dag- en avondgasten? De prijs wordt per versie van de kaart berekend.

- Welke papiersoorten zijn er?

Om jullie de beste en ruimste keus te geven in afwerking van de kaart, zijn er diverse mogelijkheden. Kies de papiersoort die bij jullie trouwkaart past. Standaard wordt de "eiglans" gebruikt. Wens je een andere papiersoort, dan kun je dit tijdens je bestelling aangeven. Wil je een papiermonster bestellen? Deze kun je voor 1.95 bestellen via het product papiermonster. Deze is te vinden door te klikken op trouwkaarten (in het menu) en dan op de eerste pagina, kun je een door op het papiermonster te klikken een papiermonster bestellen.

- Waarom gebruiken jullie digitale druk?

Persoonlijke Trouwkaarten vind het drukwerk net zo belangrijk als het ontwerp van de kaarten. Daarom werkt Persoonlijke Trouwkaarten ook met specifiek geselecteerde drukkers die werken met digitale druk. Digitale druk geeft je de look en feel van drukwerk, maar de techniek is anders dan het originele drukwerk. Hierdoor krijg jij als klant het mooiste resultaat tegen de scherpste prijs

- Ik wil graag mijn trouwkaart laten aanpassen.

Je bent lekker op weg, maar er zijn een aantal kleine dingen die niet helemaal naar je zin zijn. Geen nood, wij staan voor je klaar en helpen je graag. Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Voor standaard aanpassingen (onderdelen van de website) rekenen wij altijd € 40,-. Mocht het buiten deze kosten vallen, geven wij eerst altijd een prijsopgave.

- Ik wil graag een trouwkaart laten ontwerpen

Wil je geheel eigen en persoonlijk kaartje? Neem dan met ons contact op via de e-mail of telefonisch. Je kunt voor €80,- euro al een geheel eigen kaartje laten ontwerpen.

- Ik wil graag onze weddingstationery laten ontwerpen

Wil je een complete matchende eigen en persoonlijke huisstijl? Laat dan je weddingstationery door ons ontwerpen, via de e-mail of telefonisch. Deze optie start vanaf €190,- euro. Houdt er rekening mee dat er tussen het moment dat je akkoord geeft en het ontvangen van de eerste concepten, 10 werkdagen zit. Wil je graag een matchende en unieke huisstijl? Start dan ruim op tijd met de aanvraag. Stel je wilt ook een Save the Date laten ontwerpen, kom dan meer dan 8 maanden voor je bruiloft, dan kun je je Save the Date 6 maanden van te voren versturen. Mits je in het buitenland trouwt, dan verstuur je de Save the Date 8 maanden van te voren (i.v.m. sparen en verlof opnemen) en verstuur je je aanvraag 10 maanden van te voren. Wil je geen Save the Date maar wel een trouwkaart en menukaarten e.d. Start dan met aanvragen 4 maanden tot uiterlijk 3,5 maanden voor jullie grote dag. Hou rekening dat de ontwerpen en druktijd vaak rond de 8 weken ligt.

Wil je graag persoonlijk je wensen doorgeven en de verschillende mogelijkheden van papier "voelen", afwerkmogelijkheden bespreken en je laten inspireren door onze ontwerper? Kom dan lans bij Persoonlijke Trouwkaarten. Deze optie start van € 290,- euro en boek je via de e-mail of telefonisch.

- Hoelang van te voren verstuur ik Save the Date kaarten?

Deze verstuur je 6 maanden van te voren. Trouw je in het buitenland? Verstuur ze dan 8 maanden van te voren (i.v.m. verlof opnemen/sparen voor de reis).

- Hoe pas ik de papiersoort aan?

Dit kun je doen door in het bestelproces na de aantallen te selecteren de papiersoort te selecteren.Check hier ook een handig filpmje om snel te bekijken hoe dit moet: https://youtu.be/yY93S6ParoY


- Hoe lang van te voren verstuur ik onze trouwkaarten?

Deze verstuur je 6 weken van te voren.

Meest gestelde vragen

IK WIL MEER WETEN OVER

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Bel of mail ons. Maandag t/m donderdag van 09.00 - 17.30 uur

TELEFOON
085-130 35 75
E-MAIL
hello@thesparklecompany.nl