Minnie Mouse

Dit te gekke Minnie Mouse decoratiebord past fantastisch boven een sweettable met het thema disney. De kleuren roze en goud geven het een sprookjesachtige uitstraling.

Voor alle prinsesjes die hun verjaardag vieren.

 

MINIIE MOUSE DECORATIEBORD

Deze gave minnie mouse decoratie wordt met eigen gekozen naam gepersonaliseerd. Zo kan na het feest dit bord bewaard worden. Heel leuk om op de slaapkamer te hangen.

Afmetingen: 82 CM breed en 85 CM hoog

 

Het bord wordt zonder haakjes geleverd en kan op vershchillende manieren worden opagehangen. Door middel van dubbelzijdig tape, of  "zelfklevende hanghaakjes" die je aan de achterkant van het bord plakt. Dit kun je dan gebruiken om het bord daar waar jij wilt op te hangen. Deze hanghaakjes zijn bij de betere kantoorspeciaalzaak of bouwmarkt verkrijgbaar.

 

BELANGRIJK

Je nummer en/of e-mail adres zodat we na je bestelling binnen een werkdag contact met je op (vergeet dus niet je telefoonnummer en/of e-mail adres in je account te zetten) kunnen nemen om de door jouw gewenste naam op te vragen. Je mag de naam ook e-mailen naar hello@thesparklecompany.nl. 

 

LEVERING DECORATIEBORD  

Nadat we je wensen hebben doorgesproken wordt het decoratiebord vervaardigt en verzonden. Na maximaal 10 werkdagen wordt het decoratiebord afgeleverd. 

 

Fotocredits: LoisandSeven

Aantal: Prijs per stuk: Totaal:
€ 85,00
zet op je verlanglijstje

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 31-01-2019
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code