Decoratiebord Schelp

 

Alleen voor de echte mermaids is dit te gekke personaliseerbare decoratiebord  met eigen naam in de vorm van een schelp. Met deze prachtige onderwater kleuren met gouden accenten versier je de sweet table.

 

DECORATIEBORD SCHELP

Deze decratieborden zijn niet meer weg te denken als achtergrond van de sweettable of cadeau tafel. Het leuke is dat dit bord na de kinderverjaardag bewaard kan worden. Heel gaaf om na gebruik op de slaapkamer te hangen.

 

Afmetingen: 100 CM breed en 85 CM hoog

 

Het bord wordt zonder haakjes geleverd en kan worden bevestigd door middel van een "zelfklevende hanghaakjes" die je aan de achterkant van het bord plakt. Dit kun je dan gebruiken om het bord daar waar jij wilt op te hangen. Deze hanghaakjes zijn bij de bouwmarkt of betere kantoorspeciaalzaak verkrijgbaar.

 

IMPORTANT

Je nummer en/of e-mail adres zodat we na je bestelling binnen een werkdag contact met je op (vergeet dus niet je telefoonnummer en/of e-mail adres in je account te zetten) kunnen nemen om de door jouw gewenste naam op te vragen. Je mag de gewenste naam ook e-mailen naar hello@thesparklecompany.nl

 

LEVERING DECORATIEBORD  

Nadat we je wensen hebben doorgesproken wordt het decoratiebord vervaardigt en verzonden. Na maximaal 10 werkdagen wordt het decoratiebord afgeleverd. 

 

Credits: LoisandSeven // JillBeesz // Taartje van Lot // Partydeco // Petitemaisbien  // Sinadine  // kssizou

 

Aantal: Prijs per stuk: Totaal:
€ 110,00
zet op je verlanglijstje

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 31-01-2019
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code