VARIANTEN OP DIT DESIGN

Marble bedankt Zwart

4,5 x 9,5 cm

Marmer Zwart

“we willen onze gasten graag met een mooi kleinigheidje bedanken. We hebben bedacht om ze een klein flesje van onze favoriete prosecco te geven. We wilden dit in stijl afmaken. We hebben veel Italiaanse invloeden op onze bruiloft met veel marmer. Dit bedank kaartje “marble” sluit daar perfect op aan. Dat maakt het net even helemaal af.”  

 

Een label is 4.5 cm breed en 9.5 cm hoog. Het label kun je met een mooi touwtje vastmaken aan het trouwbedankje.

 

De folie letters worden voor je op maat gemaakt. Stuur na bestelling een e-mail naar hello@persoonlijketrouwkaarten.nl met jullie voornamen. Wij maken dan dit label voor jullie verder op.

 

Om het mooiste resultaat te bereiken worden ze gestanst en daarom is er een levertijd van 2 werkdagen.

 

Je ontwerp checken voordat je de definitieve oplage besteld? Bestel gemakkelijk een proefdruk. Gebruik de code persoonlijk voor een gratis proefdruk.

 

Omdat een kaartje stansen niet mooi wordt, ontvang je de proefdruk met de uiteindelijke stanslijnen thuis. Je kunt hierdoor goed beoordelen of alles mooi recht staat en goed uitgelijnd is.

of zet op je verlanglijstje
HULP NODIG?
We helpen je graag!
  • 4,5 x 9,5 cm

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 21-05-2019

Bestel nu een gratis proefdruk!

code: gratis

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code