Download decoratiebord Rond met naam

Pimp je feestje of je slaapkamer, met dit gave rond decoratiebord met je eigen naam! Hang dit bord op je slaapkamermuur of boven de entree van je feest of boven de sweettable.

 

DECORATIEBORD ROND MET NAAM

Dit ronde bord heeft als achtergrond watervef met gave inktspetters. De combinatie van roze en peach met de witte naam geeft een mooie en frisse uitstraling. Je kunt dit bord op meerdere manieren gebruiken.

 

Diameter: 80 centimer

 

Ophangadvies

Je kunt het bord het beste ophangen door middel van "zelfklevende hanghaakjes" die je aan de achterkant van het bord plakt. Deze haakjes zorgen ervoor dat het bord op zijn plaats blijft. Deze haakjes zijn bij de betere kantoorzaak of bij de bouwmarkt verkrijgbaar.

 

Belangrijk

We nemen binnen een werkdag contact met je op  (vergeet dus niet je telefoonnummer in je account te zetten) zodat we contact met je op kunt nemen. Je kunt dan de gewenste naam doorgeven. Je mag dit natuurlijk ook zelf doorgeven. Je kunt de naam en wat je besteld hebt e-mailen naar hello@thesparklecompany.nl

 

LEVERING DECORATIEBORD 

Nadat we je wensen hebben doorgesproken wordt het decoratiebord vervaardigt en verzonden. Na maximaal 10 werkdagen wordt het decoratiebord afgeleverd. 

 

Fotocredit: LoisandSeven 

Aantal: Prijs per stuk: Totaal:
€ 90,00
zet op je verlanglijstje

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 26-02-2019
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code