Inspiratie voor jullie Bohemian Bruiloft

Een bohemain bruiloft is....volgens ons gewoon een lekkere vrije bruiloft waarbij alle jullie gasten zich thuisvoelen. Waar echt wordt gevierd en waar sfeer en het echte samenzijn met de mensen die jullie lief hebben centraal staan. Hoe kun je de relaxte sfeer op jullie bruiloft creëren? Buiten bohemian trouwkaarten hebben wij meer tips voor jullie:


Bohemian trouwkaarten

Ga zelf aan de slag met je eigen Bohemian TrouwhuisstijlLaat de gasten gelijk de bohemian sfeer proeven in de Save the Date:

Gebruik een mooie kraft look of ga voor warme lettertypes waardoor gasten zich direct thuisvoelen en de bohemian look voelen. Ga voor de trouwkaarten juist voor een mooie pocketfold en maak het compleet met een mooi touwtje met een veertje. Voeg een gave plattegrond toe van jullie locatie met aanwijzigen waar alles plaatsvind. Veertjes mogen niet ontbreken in deze look.


Bohemian menukaart

Tipi me, Tipi You

 

Een gave trouwlocatie in het bos past helemaal bij deze stijl, lekker in de natuur waar het in de avond gezellig feesten bij het grote kampvuur is.

 

Ga voor een mooie stretchtent...of ga voor een tipi! 

 

De tipi is super leuk om te gebruiken voor de fotoshoot en staat prachtig in de mooie groene natuur...en je krijgt te gekke en mooie foto's.

 

 

Huisdieren? YES!!!

 

Ja absoluut, thuis zijn ze toch ook onderdeel van jullie gezin? Waarom dan niet tijdens jullie grote dag? 

Tipi tent trouwen

Bohemian programma trouwkaart

Nog meer Bohemian trouw inspiratieCredits

Fotograaf: Tovergoud Bruidsfotografie / Video: The Best of Times / Styling: BEST DAY EVER Events / Bloemen: Meesterlijk groen / MUAH : Eline Schoenmaekers / Sweet table: Sugarlips cakes / Jurk: Unielle Couture / Pak: Rietbergh trouwpakken / Stationery: The Sparkle Company / Tipi tent: Te leuk trouwen / Modellen: Tim, Mariska van Kesteren en Ziggs via Rachel Keijzer.

 

Foto Bohemain Trouwkaarten

Elisabeth van Lent Photography

 

Foto Kraft Save the Date Kaart

Sabine Nobbe Fotografie

Bohemian Sluitsticker

Een tapijt in het bos? Yes please!!

Jaa..daar kun je lekker samen op zitten, maar ook jullie gasten. Zet er leuke kleine tafeltjes bij, kussens en je hebt een heerlijke uitnodigende plek voor jullie gasten om samen bij te kletsen.

 

Veren en hoofdsieraden

Ga eens anders dan voor een standaard boeket..gebruik veren. En laat je haar de vrije loop en stijl het af met een prachtig hoofdsieraad, heerlijk geen opgedirkte en moeilijke kapsels vol met haarlak. Just, be you!

 

Programma kaart bohemian