VARIANTEN OP DIT DESIGN

A Sweet Thank You! Zwart

4,5 x 9,5 cm

Zwart en Wit

 

“vooral ik ben een zoetekauw, standaard zwerft er altijd wel een zak winegums of drop in mijn tas of in het zijvak van de auto. Als ik een uit dagje winkelen ga dan kan ik de verleiding niet weerstaan als ik een klein oud hollands snoepwinkeltje zie, dan moet ik even naar binnen. Vooral de kleine snoephartjes van de luxe suikerbakker Fortuin uit Dokkum in allerlei kleuren en leuke teksten kan ik niet laten liggen. We wilden onze gasten een leuk en vooral klein bedankje meegeven, maar wel wat bij ons past. We hoefden niet lang na te denken, het werden de suikerhartjes. We wilden dit wel graag helemaal afmaken met een mooi label. Dit bedanklabel met de tekst “A Sweet Thank You” sloot hier precies bij aan. Daarnaast is het fijn dat je praktisch alles kunt aanpassen zoals de kleuren en de lettertypes en tekst. Hierdoor is het snel en gemakkelijk helemaal gepersonaliseerd”. 

 

Een label is 4.5 cm breed en 9.5 cm hoog. Het label kun je met een mooi touwtje vastmaken aan het trouwbedankje. 

 

Om het mooiste resultaat te bereiken worden ze gestanst en daarom is er een levertijd van 2 werkdagen.

 

Je ontwerp checken voordat je de definitieve oplage besteld? Bestel gemakkelijk een proefdruk. Gebruik de code persoonlijk voor een gratis proefdruk.

 

Omdat een enkel kaartje stansen niet mooi wordt, ontvang je de proefdruk met de uiteindelijke stanslijnen thuis. Je kunt hierdoor goed beoordelen of alles mooi recht staat en goed uitgelijnd is.

of zet op je verlanglijstje
HULP NODIG?
We helpen je graag!
  • 4,5 x 9,5 cm

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 21-05-2019

Bestel nu een gratis proefdruk!

code: gratis

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code